Om lidt er alt online et glas vand en bil og en pære

Fremtidsforskning: 80 milliarder enheder er online i 2015. Smartphones, computere, og nye biler er allerede på nettet. Og om lidt er normale hverdagsting som vand også på. Netforbindelser, der er 1000 gange hurtigere end i dag, er på vej for at sikre plads til intelligente dimser i takt med, at internettet vokser sig ud af teenageårene. 29. november 2016 - kl. 12.35 Del på Facebook Skriv kommentar
luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.