Horoskop for Tyr

20. apr - 20. maj

Månedshoroskop, marts 2017

Den 10. marts går energiens og foretagsomheden planet, Mars, ind i dit tegn, hvor den forbliver indtil den 21. april. Det er højst sandsynligt at en partner, eller mulig partner, vil engagere sig stærkt med dig på dette tidspunkt, men samtidig beder denne person dig måske om for meget. Det bedste er at du har en aktiv rolle, frem for at gemme dig væk. Når det handler om penge bør det være dig der vogter pungens lås. Du har faktisk ikke lyst til at nogen er afhængig af dig lige nu.

Når din tegnhersker, Venus, bevæger sig retrograd i starten af marts, kan du være opfyldt af tvivl. Du ved du har givet løfter til en partner, som du ikke kan holde, og ydermere føler du at der ting du ikke har fået gjort færdige i dit sociale liv, som du er nødt til at tage dig af. Du mærker at du er ret isoleret og temmelig sårbar, med meget lidt lyst til at tage initiativet.

En retræte er på sin plads her i marts, og en af de ting du er nødt til at gå tilbage til er en forpligtelse overfor en person eller en gruppe, som kræver dig med hjerte og sjæl. Du følte måske at du var færdig med dette, men sand frigørelse kan kun ske ved at se de svære forhindringer i øjnene, hvilket du skal tage dig af i april. Der er folk der befinder sig i en svag position, som har brug for din hjælp og støtte.

Dagens Horoskop