Horoskop for Stenbuk

21. dec - 19. jan

Månedshoroskop, marts 2017

Måneden starter konstruktivt, især når det drejer sig om praktiske planer for hjem og familie. Efter en masse uforudsigelige forandringer og forstyrrelser i dit hjemmeliv, klarer du nu at få styr på tingene, og gøre noget for at begrænse skaderne. Der er virkelige spændende udsiger derhjemme, men tingene kan godt gå lidt for hurtigt.

Først i marts kan der være noget forvirring omkring rejser, kommunikation eller samvær med søskende eller folk i dit lokale miljø. Det er grundlæggende en god ide, ikke at tro på alt hvad du hører, og omkring den 12. marts vil du blive nødt til at afsløre usandheder, sladder og kommunikation der underminerer din sans for, hvad der er rigtigt og forkert.

De sidste 10 dage af måneden er meget dynamiske, især for partnere og familiemedlemmer. Der tages nye initiativer på hjemmefronten, men tingene bliver ret intense, måske fordi en du holder af ændrer mening omkring noget, og sætter kursen om. En meningsændring passer faktisk ikke rigtig ind i dine nuværende planer, da det kunne betyde, at et gammel problem vender tilbage i april – men måske er det noget man er nødt til at tage sig af. Hvis tingene bliver ubehagelige for dig i slutningen af marts, så husk at du også kan sige nej.

Dagens Horoskop