Horoskop for Fisk

19. feb - 19. mar

Månedshoroskop, marts 2017

2017 er et år med ret radikale og bevidste forandringer samt øget psykologisk bevågenhed, og dette kan blive særligt intenst når marts måned starter. Du er i humør til at tage chancer, og selv om du udvendigt ser ud til at være villig til at gå på kompromis, vil du indvendigt holde dig til principper som du er villig til at kæmpe for.

Andre du har med at gøre i starten af marts, og især partnere, går meget op i hvad du laver, men langt mindre sammenhængende omkring hvad de har at tilbyde. Dårligt udtænkte ideer og svage forbindelser har det med at blive afslørede som det de er, især omkring den 10. marts. Sørg for at alliere dig med mennesker som har indflydelse, frem for dem der blot tager mere end de giver. Det er helt sikkert OK at være visionær og at være inspireret af visionære personer, men du er nødt til at være sikker på, hvem du kan stole på.

Et vigtigt område i marts har forbindelse til din personlige økonomi og andre resurser. Der kan være en meget uforudsigelig udvikling i begyndelsen af måneden, og også i slutningen. Økonomisk fejltrin har en tendens til at komme tilbage og jage dig, og at handle impulsivt, især i slutningen af måneden, kan ikke tilrådes.

Dagens Horoskop